Ποιος....? Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Την Καλημέρα & την Αγάπη μου…Χρόνια πολλά σε όσους/ες γιορτάζουν/…Αφιερωμένο στα Γενέθλια μου… Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ποιος
έσπασετον τον Κώδικα,
Ποια μνήμη ξεκλειδώθηκε ...
Ποιος άγνωστη
διάβασε γραφή,
ποιά σφίγγα συμπαντική
κρατάει το μυστικό...
για τον δικό μου ερχομό...
Η μάνα μου θεά ματώθηκε
Χαμόγελα & στεναγμούς....
................. φορτώθηκε
στον ήλιο τον δικό μου!
Ποιος ;
Άνθρωπος,
είτε θεός
Βούδας ή Χριστός
όρισε να γεννηθώ
Χωρίς ποτέ να ερωτηθώ.
Είμαι απόφαση δυο θεών?
άστρων που κυοφόρησαν
& Εμένα καρποφόρησαν.
ή αποτέλεσμα
παλλόμενων χορδών;
Πιθανόν...& ίσως
είμαι Στοχαστική ανέλιξη**
στου κόσμου την εξέλιξη…
με τις δικές μου πιθανότητες
στου σύμπαντος τις τυχαιότητες…!!!
6-12-2011
**...Η θεωρία των στοχαστικών ανελίξεων αφορά την εξέλιξη & ροή (εν χρόνω ή χώρω)
φαινομένων τα οποία διέπονται απο τους νόμους των Πιθανοτήτων!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-12-2011 |