Για τους ξενιτεμένους (πραγματικές στιγμές 19 Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης στιγμές στην Κρεμαστή κατά της μεταναστεύσεις του 1955-1965 , και όχι μόνο αυτά συνέβηκαν σε όλη την Ελλάδα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες να μην ζήσουν αυτές της στιγμές ξανά .
Ήταν γλυκοχάραμα
λίγο πριν ξημερώσει
παρακαλούσες τον θεό
κουράγιο να σου δώσει.
την ώρα του αποχωρισμού
τα μάτια όλων δακρύζουν
όλοι οι οικογένεια
κλαίει που μας χωρίζουν .
όμως τα χρόνια πέρασαν
άσπρισαν τα μαλλιά σου
έχεις όμως παρηγοριά
όλοι την φαμελιά σου .
είναι πολλοί που έρχονται
στην κρεμαστή να ζήσουν
και άλλοι κάνουν όνειρα
ίσως να μην γυρίσουν .
ποτέ δεν πρέπει να σκεφτείς
ότι δεν θα γυρίσεις
πάντα να έχεις στο μυαλό
στην κρεμαστή να ζήσεις.
είναι ωραία η κρεμαστή
τον κόσμο ξετρελαίνει
αυτοί που έφυγαν μακριά
πάντα τους περιμένει .
Άγγελος 2010
ποίηση
η Κρεμαστή είναι προσωπική επιλογή
ο καθένα μπορεί να προσθέσει την αγαπημένη του περιοχή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2011 |