Δεδομένο Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ εσείς έχετε κάτι δεδομένο; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΔΟΜΕΝΟ
Ότι θα αλλάξει η μέρα
Είναι δεδομένο
Ότι θα βγει ο ήλιος
Κι αυτό δεδομένο
Κάποια πράγματα είναι δεδομένα
Γιατί έτσι φτιάχτηκε ο κόσμος
Κάποια άλλα όμως δεν είναι
Κι αυτό ομορφαίνει τη ζωή
Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος
Είναι δεδομένο
Ότι θα είναι για πάντα
Αυτό δεν το ξέρω
Ο έρωτας δεν είναι από τα δεδομένα
Θέλει προσπάθεια καθημερινή
Θέλει και οι δυο που συμμετέχουν
Ποτέ να μην τον θεωρήσουν δεδομένο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 06/12/2008
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2011 |