Κι αν ήθελα Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αν ήθελα λόγια…
έγραφα…
κι αν ήθελα όνειρα…
αποκοιμόμουν…
κι αν ήθελα εγωισμό…
είχα το είδωλο μου…
κι αν ήθελα παιχνίδια…
δεν θα χάριζα έρωτα…
κι αν ήθελα μάχες…
υπάρχουν μετανάστες…
κι αν ήθελα σκοτάδι…
δεν θα φτερούγιζε…
στ απέραντο…
η Ψυχή μου…
Μα ότι κι αν ήθελα…
κι ότι δεν ήθελα…
τιμώ…
συγ-κρατώ…
τρυφερά…
τις αλήθειες…
δεν θα «βάφτιζα»…
τις στιγμές της ζωής…
που έζησα…
έφταιξα…
δεν έφταιξα…
σε δηλητήριο…
μίσους…
Στέλιος Κ.…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-12-2011 |