Σε συγχωρω Δημιουργός: rainbow76, Κατερίνα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τον εαυτό μου όσο κι αν κατηγορώ
όσες φορές συγγνώμη κι αν ζητήσω
δεν κατάφερα ν απαρνηθώ
τ άλλο μου μισό να νικήσω
Για σένα απαρνήθηκα τα πάντα
παίζω το τελευταίο μου χαρτί
αν κερδίσω ή αν χάσω
από σένα θα εξαρτηθεί
Σε συγχωρώ για όσα έκανες σε συγχωρώ
η αγάπη μου με κάνει να λυγίσω
για άλλη μια φορά να προσποιηθώ
πως δεν βλέπω δεν ακούω δεν γνωρίζω
στον κόσμο μου να τριγυρνώ
κι όλα αυτά γιατί σ αγαπώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2011 |