Στιγμές...σιωπές Δημιουργός: swordfish, ΝΙΚΗ-ΑΝΝΑ Π. Καλημέρα και καλές γιορτές να έχουμε... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γεύση της σιωπής,
σε κάθε δρόμο της ζωής,
Όσο κι αν δε θες,
σ’ ακολουθεί το χθες….
Κι αν δεν το δεχθείς ,
στα ίδια λάθη θα βρεθείς,
Ψάξε τη χαρά μεσ’ την καρδιά!
Χρώματα πολλά
η μέρα αλλάζει και περνά,
Έτσι κι η ζωή
χρώματα αλλάζει στη στιγμή,
Νιώσε τη στιγμή,
ο χρόνος τρέχει, προχωρεί…
Άσε το καινούργιο να φανεί!!
Ρ
Στιγμές, στιγμές…
Στιγμές περάσανε στο χθες
κι έρχονται τώρα σα σκιές….
Σιωπές, Σιωπές…
Έχουνε τόσα να μου πουν
Μέσα από λάθη κι ενοχές…
Φλύαρες σιωπές!...
=====================
ΝΙΚΗ-ΑΝΝΑ Π.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2011 | |