οταν πεθαινει ενα παιδι Δημιουργός: νερισσα η απωλεια δεν εχει επιστροφη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οταν πεθαινει ενα παιδι πεφτει ενα αστερι και κανεις μια ευχη
Οταν πεθαινει ενα παιδι ενας αγγελος ψαχνει μια αγκαλια για να κρυφτει...
σ'ενα κοσμο που γκρεμιζεται ψαχνει την ελπιδα και δεν απελπιζεται
Ενα μαυρο συννεφο στον ουρανο ενα παγωμενο γελιο στο προσωπο
Ενα λαθος της στιγμης τιμημα οι συνεπειες μια ζωης
Ενα δακρυ που κυλα ενα ονειρο που χαθηκε στα ξαφνικα
Δυο βλεφαρα που κλεινουν απαλα το τελος της διαδρομης...
Ενα τελος μια αρχη οταν πεθαινει ενα παιδι...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2011 |