Μάσκα Χειρουργείου Δημιουργός: ioannis-parikos, ΠΑΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ άντε γιατί όλο για έρωτες γράφω.... :P Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κρυες νυχτες.. μαυρες μερες...
γίναν ένα Κυριακές με τις Δευτέρες..
μαυρο δακρυ.. κι όχι μόνο...
πάλι πνίγομαι από το δακρυγόνο...
πόσο ακόμα.. αυτή η βρώμα..
πότε θα ρθει μες το μαυρο λίγο χρώμα...
τι κι αν ψαχνουνε για πτωμα..
στην πλατεια θα με βρισκουνε ακομα...
Με μια μάσκα χειρουργείου αντίδοτο στα δακρυγόνα
και ψυχή που δεν της μένει κάτι άλλο για να δώσει
παρά μόνο ο εαυτός της, θα το κάνει κι αν ακόμα
έχει φτάσει στο σημείο να ενδώσει....
Με μια μάσκα χειρουργείου φάρμακο στην προβοκάτσια
και για όπλο μου τα λόγια και το πάθος
θα χει μάχη διαρκείας και μπορεί χωρίς ανάσα
κι ας το ξέρω πως θα χάσω κατά βάθος...
μαύρες μέρες... κρύες νύχτες..
ψέμα μύρισαν μέχρι κι οι ''καληνύχτες''
δεν κοιμάμαι πια τα βράδια..
και οι μέρες μου γεμίσανε σκοτάδια...
σημασία πια δεν έχει..
η καρδιά μου αν το λέει κι αν αντέχει...
επιόρκους-παραβάτες...
θα μου φτάνει να γεμίζω μ'εφιάλτες...
Με μια μάσκα χειρουργείου....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2011 |