Αδιαφορία Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλή βδομάδα σε όλους , ενα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε και ας ταξιδέψουμε , όσο μας χαρίζεται.............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν αγαπάς τον άνθρωπο σου
δεν τον ταλαιπωρείς
ψάχνεις διάφορους τρόπους να χαρεί
δεν τον στεναχωρείς.
Ψάχνεις να βρείς μες την καρδιά του
τί αγαπάει, τί θέλει,τί ζητάει
και σαν άγγελος γλυκός
να νοιώθεις πού πονάει.
Να του γιατρεύεις τις πληγές
που η ζωή του ανοίγει
και όχι να ρίχνεις λάδι στην φωτιά
και η καρδιά να λιώνει.
Μα όταν η αδιαφορία σου
έχει γίνει πιά χάος
δεν γεφυρώνεται ποτέ
παίρνει την θέση σου άλλος.
Παίρνει η καρδιά ανασαιμιά
κοιτάει μόνο μπροστά
πίσω δεν θέλει να κοιτά
ξεχνάει πια τα παλιά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-12-2011 |