Αληθεια Η Ψεμα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ
Μικρό παιδί σαν ήσουνα
σου' δειξαν ένα δρόμο
πως θα' σαι η μοναδική
μέσα σ' αυτό το κόσμο.
Σου' δειξαν πως η θαλπωρή
είναι για άλλους μόνο
κι όμως η άπονη ζωή
σε διάλυσε στο πόνο.
Σαν παραμύθι τα' βλεπες
σου φαίνονταν αλήθεια
μα τώρα που μεγάλωσες
μετράς αποκαΐδια.
Μικρό παιδί σαν ήσουνα
σου' δειξαν ένα δρόμο
πως θα' σαι η μοναδική
μέσα σ' αυτό το κόσμο. Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-12-2011 |