Δεν ξέρω Δημιουργός: antikatsi Για το ατομο που αγαπησα και συγχρονως μισησα περισσοτερο. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν ξέρω άραγε τι νιώθω εγώ για σένα,
Δεν ξέρω αν είναι μίσος, αγάπη ή θυμός,
Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάς έτσι για μένα,
Αφού το ξέρεις πως πολύ σε αγαπώ.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σε ξαναεμπιστευτώ,
Να σου μιλήσω χωρίς τρόμο και θυμό,
Να σου ανοιχτώ και να σου πώ εγώ τι νιώθω,
Αφού δεν ξερεις καν πως το νιώθω καν αυτό.
Εύχομαι να ήξερες πολλά,
Και να μπορούσες να με καταλάβεις,
Να κατάφερνες να ερχόσουνα εδώ,
Και να μιλούσες όπως σου μιλάω εγώ.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες γιατί,
Το ποίημα αυτό γιατί το γράφω,
Γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να σου το πώ,
Γιατί δεν ήρθα εγω ποτέ για να σε δω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-12-2011 | |