Παραστράτημα Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης το εύκολο χρήμα , οδηγεί πάντα στην παρανομία και στα εκτός νόμου............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αυτόν τον δρόμο δεν μπορείς
να τον ναι συνεχίσεις ,
πρέπει καλά να το σκεφτείς
και πίσω να γυρίσεις .
Γιατί μέσα στη φυλακή
της μέρες σου θα ζήσης ,
τότε θα δεις τι ομορφιές
εκεί θα συναντήσεις .
Τα εύκολα τα θέλουμε
και όλοι τα ποθούμε ,
αλλά μέσα στη φυλακή
δεν θέλουμε να μπούμε.
Εσύ τα βλέπεις τέλια
τίποτε δεν σε νοιάζει ,
σαν θα σε βάλουν στην στενή
να δεις αν σε πειράζει.
Ο κόσμος είναι όμορφος
έχει και δυσκολίες ,
πρέπει να ξέρεις στη ζωή
αυτά έχουν αξίες .
Άγγελος 13/3/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-12-2011 |