Η κυρία Νάνα Δημιουργός: ΚατεριναΘεωνα, Κατερίνα Θεωνά ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ..........ΤΟ ΓΛΥΦΤΗ,ΚΑΝΕΙΣ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χθες διάβασα σε γνωστό blog ότι συνέλαβαν στη βόρεια Ελλάδα εβδομηνταενιάχρονη γυναίκα
επειδη ο γιος της χρωστούσε περίπου 170000 ευρω στο δημόσιο,τόσο ο αρθογραφος όσο και
οι σχολιαστές,ήταν επικριτικοί επειδή συνελλήφθη μια τόσο μεγάλη γυναίκα,παρ όλο που........
οι επιχειρήσεις του γιου της ήταν στ όνομα της.........είτε λοιπόν το γνώριζε είτε όχι,αυτήν ήταν...
λογικό να συλλάβουν και όχι το παιδί της.Οι περισσότεροι όμως έλεγαν πως σ αυτή την ηλικία
ο άνθρωπος είναι σωματικά αδύναμος και η έστω και προσωρινή κράτηση του,είναι απάνθρω
πη και απαράδεκτη.
Στην ίδια περίπου ηλικία βρίσκεται και η κυρία Νάνα Μούσχουρη.......που σωματικά μεν πρέπει
να είναι ακμαιότατη,μιά και έχει τη δυνατότητα να δίνει συναυλίες ανα τας Ευρώπας..........πνευμα
τικά όμως εγώ προσωπικά πιστεύω,'οτι έχει χτυπηθεί από γεροντική ανοια.Παραθέτω τις δηλώ
σεις της αν και πιστεύω ότι σχεδόν όλοι τις έχετε διαβάσει.
Η κ. Μούσχουρη, η ερμηνεύτρια του μεγάλου Μάνου Χατζιδάκι, μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», υποστήριξε πλήρως τη στάση της κ. Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα και δικαιολόγησε ακόμη και το εξώφυλλο του περιοδικού “Focus”, με την Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη στάση.
«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται… Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Άγκελα Μέρκελ» δήλωσε η κ. Μούσχουρη, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αποκτήσει την ευρωπαϊκή κουλτούρα, αφού ζει και στην Ελβετία.
Η ελληνίδα πρώην ευρωβουλευτής που αυτή την περίοδο δίνει συναυλίες, ξέρετε την τελευταία της καριέρας της κάθε φορά, στη Γερμανία δήλωσε επίσης ότι «όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί κι εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα».
Και συνέχισε λέγοντας ότι «Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη…»
.......................................................................................................
Αν πάλι έχω κάνει λάθος εγώ μια και γιατρός δεν είμαι.......και η ηλικιωμένη κυρία έχει διαύγεια
πνεύματος ,της συνιστώ να κόψει τη γλώσσα της,διότι το γλύψιμο πολλοί αγάπησαν αλλά τον
γλύφτη κανείς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2011 | |