πως μπορω Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info πως μπορω
στην καρδια να χω κρυμενο
μυστικο σαν φυλαχτο
μονο και φυλακισμενο
να μην δεις πως ειμαι εγω
προτειμω
να κρατω κρυφο τον πονο
σφραγισμενο κι ιερο
μες τα σιδερα δεμενο
να μην δεις το μυστικο
μονη ξερει η καρδια
πιο πολλα αντεχει μονη
και να βαζει πιο βαθεια
το μαχαιρι που πληγωνει
κι οσα νοιωθει τα κρατα
μια μοναξια που την λυτρωνει
πιο καλα
κι αν περασει η βραδυα
σε ενα χτυπο μονη λυωνει
ξερει μονο να πονα
οτι αντεχει την λυτρωνει
και περνα πιο χαμηλα
σε σοκακια που ειναι οι μονοι
πιο καλα.
κι αν κρατω
και σφιχτα φυλακισμενο
της καρδιας το μυστικο
το κρατω μονο για σενα.
οταν δεις ποιος ειμαι εγω
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2011 |