Οπως παλια Δημιουργός: Maryletta Apla Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαγαπω και ας μην σε βλεπω τωρα πια
για ακομη μια φορα θυμαμαι τα παλια
θυμαμαι την μορφη σου
το φιλι σου
ΡΕΦΡΕΝ
Θα θελα να μασταν μαζι
θα θελα να σε βλεπα ξανα
με μια γλυκεια αφορμη
να μαι παιρνες αγκαλια
οπως παλια
Αποψε κρατησε μου συντροφια
μεινε μαζι μου για λιγο
με ενα ποτο αγκαλια
θα σου πω οτι αισθανομαι
δεν θα το αποφυγω
θα σε κοιταξω μεσα στα ματια
οταν ο ηλιος θα ανεβενει
η καρδια μου θα γινει κομματια
αν μου πεις τιποτα ορθιο δεν μενει Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2011 |