Πια είναι η μοίρα Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα και καλη εβδομαδα !!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πια είναι η μοίρα
Πια είναι η μοίρα
που είναι γραμμένη
όταν στην παλάμη
φαίνεται μέσα κυκλωμένη
Γιατί σε κάθε ερώτηση
να κάνει την κουφή
όταν η καρδιά διαμαρτύρεται
που έμεινε μισή
Πόσο ακόμα θα κρύβει
την αλήθεια απ’ το ψέμα
που σ’ όποια επίπονη στιγμή
γυρνάει άλλου το βλέμμα
Ας ερχόταν η αλητισσα
ας έκανε μια χάρη
να εξηγούσε τα προβλεπόμενα
που υπάρχουν στην παλάμη
17-12-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2011 |