Να μη γυρίσεις πίσω Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ ΣΤΙΧΟΙ - ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ © Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είχες το χρόνο που ζητούσες
Να βρεις τον τρόπο να σκεφτείς
Μα εσύ στο ψέμα με ξεχνούσες
Τώρα τι θέλεις να μου πεις;……….
Το χέρι εσύ δεν μου κρατούσες
Περνούσα δύσκολες στιγμές…….
Ποτέ εσύ δε μ’ αγαπούσες
Το ξέρεις …είχες μάθει να με καις…..
Τι μου ζητάς ;… και τι μου λες;……….
Ρ
[B]Τώρα τι θέλεις να μου πεις;
Στο λέω κάτι δε θα βρεις………
Εσύ με άφησες και μη ζητάς
Για να γυρίσεις πίσω……..
Τώρα σε άλλες αγκαλιές
Εγώ θα σβήσω πια το χθες
Ότι κι αν έζησα με σένα
Ξανά δε θα το ζήσω……….
Είχες το χρόνο να σκεφτείς
Έχεις αργήσει δυστυχώς
Να μη γυρίσεις πίσω……….. [/B]
Όταν εσύ αλλού σκορπούσες
Σπασμένα τα κομμάτια της καρδιάς
Σημάδια χάραζες …πονούσες
Λες κι ήσουν τ’ άγγιγμα της μαχαιριάς
Δεν σκέφτηκες ποτέ τι σου ‘χα δώσει
Τι ένοιωσα…. δεν ένοιωσες εσύ…….
μοναχά τώρα ένα θα με σώσει
να φύγω από σένα κι όπου βγει
Ήσουν η πιο βαθειά πληγή…………
Ρ
[B]Τώρα τι θέλεις να μου πεις;
Στο λέω κάτι δε θα βρεις………
Εσύ με άφησες και μη ζητάς
Για να γυρίσεις πίσω
Τώρα σε άλλες αγκαλιές
Εγώ θα σβήσω πια το χθες
Ότι κι αν έζησα με σένα
Ξανά δε θα το ζήσω……….
Είχες το χρόνο να σκεφτείς
Έχεις αργήσει δυστυχώς
Να μη γυρίσεις πίσω………..[/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-12-2011 |