χαμένες παρτίδες Δημιουργός: esperia iris, Μάγδα Δούκα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η νύχτα απόψε σου στήνει παγίδες
και συ, που δεν έχεις πια, τίποτα να φοβηθείς
μετράς της ζωής, τις χαμένες παρτίδες
και αμφιβάλλεις αν έχεις καιρό να σωθείς
ασθμαίνοντας , το όνειρο μουρμουρίζεις
ρουφάς σκοτάδια να ευφρανθείς
και στην αρχή σου ξαναγυρίζεις
λίγο πριν, για να πέσεις στη μάχη, αποφανθείς
προχωράς με τη χάρη αθανάτου
η βραδιά είναι δικιά σου και την κερνάς
και αν όλα μοιάζουν με κρουαζιέρα αδυνάτου
για ακόμη μία φορά, να παραδωθείς, αποξεχνάς.
Μάγδα Δούκα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2011 | |