Της κρίσης ευχές Δημιουργός: sv9cag, Βάρδας Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ηρθανε τα Χριστούγεννα
και ο καινούργιος χρόνος
μα τίποτα δεν έφτιαξε
και περισσεύει ο πόνος.
Παντού, άνθρωποι σκεπτικοί
μούτρα κατεβασμένα,
πως φαίνεται ότι σκέφτονται
τα νέα δεδομένα.
Ευχές ακούς όπου περνάς
όπου κι αν μπαίνεις μέσα,
ευχές που ταξιδεύουνε
με κάθε είδους μέσα.
Και όλοι περιμένουνε
ο Υψιστος, να βάλει,
το χέρι του, όπου μπορεί
τα κάστανα να βγάλει.
Φέτος ευχές δε δίνω εγώ
δε κάνω τέτοια χάρη,
του Βενιζέλου το μυαλό
τρελές στροφές μη πάρει,
και στείλει το λογαριασμό
με το καινούργιο χρόνο
το ΦΠΑ 'πο τις ευχές
να θέλει για οξυγόνο.
Ενα λοιπόν θα ευχηθώ
σ' όλο το κόσμο νά 'χει
καλά μυαλά στη κεφαλή
να δώσουμε τη μάχη.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2011 | |