Αγαπη μου αυτη ειναι αγαπη Δημιουργός: diakogiannis, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Για την μικη μου πριγκηπεσα !!!!! καλες γιορτες χριστιανοι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μικρή μου πριγκηπέσα δακρυσμένη
γιατί για την αγάπη με ρωτάς
τα μάτια σου καρδούλα πονεμένη
με δείχνουν ότι κάτι μου ζητάς
πατέρα μου θέλω για να μάθω
αν η αγάπη σε κάνει να πονάς
αν είναι αγάπη αυτό που σε μαγεύει
στα σύγνεφα σε πάει να πετάς
ρεφ
αγάπη μου αυτή είναι αγάπη
είναι ο έρωτας ο βασιλιάς
είναι χημεία φυσική και ιστορία
τυλιγμένα με τα φύλα της καρδιάς
είναι σταυρόλεξο παράξενα φτιαγμένο
και θα το λύσετε με εκείνον π’ αγαπάς
αν ήξερε η καρδιά μου να μιλάει
πατέρα μου θα ήταν πιο απλά
κουβέντα θα είχα πιάσει μεταξύ μας
και θα την μάθαινα πιο λίγο ν’ αγαπά
κορίτσι μου άσε την καρδιά σου
ξέρει σε πια πόρτα να χτυπά
και αν τύχη και δεν την ανοίξουν
ξέρει κι ότι θ’ αρχίσει να πονά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2011 |