Είσαι μια όαση εσύ Δημιουργός: mytilinia, georgia simini ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΕΣΥ
¨Ησουν πάντα εκεί
να μου φτιάχνεις τη μέρα
ήσουν πάντα εκεί
να μου λες καλησπέρα.
¨Ησουν πάντα εκεί
να μου δίνεις κουράγιο
ήσουν πάντα εκεί
στη ζωή μου μουράγιο.
Μα δεν ήσουνα ποτέ, πλάι μου εδώ
να σ' αγγίζω, με φιλιά, να σου λέω σ' αγαπώ
ήσουν πάντα εκεί, σαν αστέρι μακρινό
μα δεν ήσουνα ποτέ, αληθινά εδώ!
Είσαι μια όαση εσύ, μια οπτασία
μεσ' της ζωής μου την άχαρη πλατεία
είσαι μια όαση εσύ, γλυκιά μου φυλακή
τι να διαλέξω, τώρα για πές μου εσύ
την καρδιά μου αυτή ή τη λογική!
¨Ησουν πάντα εκεί
να με γεμίζεις αγάπη
ήσουν πάντα εκεί
στη ψυχή μου ήσουν χάδι.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2011 |