καλά Χριστούγεννα Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης καλά Χριστούγεννα .............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έρθουν καλύτερες μέρες .
η ελπίδα πεθαίνει τελευταία .
δεν χάνουμε το κουράγιο .
δεν ξεχνάμε τον συνάνθρωπο όσο μπορούμε .
και εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να έχουμε
νέους πολιτικούς με λίγο μυαλό τουλάχιστον .
γιατί αυτοί που πέρασαν υπήρχαν πολλά καθ...... .......................
όντως καθίκια
χρόνια πολλά .......αααααααααααααααα Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2011 |