Μην χάσουμε την ελπίδα Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης Χρόνια πολλά καλή χρονιά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Συλλογισμένος κάθομαι
και σκέπτομαι το χρόνο ,
μην είναι σαν τον περσινό
και μας γεμίσει πόνο .
Αν όλα τα καλοσκεφτείς
θα ρωτηθείς που πάμε ,
άνθρωποι είναι υπεύθυνοι
για αυτά όπου περνάμε .
Ευχές είναι αδύνατον
εγώ για να σας γράψω ,
γιατί θα είναι ψέματα
και μέσα μου θα κλάψω .
Μόνο μια μικρή ευχή
να έχετε την υγειά σας ,
και την ελπίδα στη ζωή
να έχετε κοντά σας .
Άγγελος 30/12/2011
=======================
Ας αποχαιρετήσουμε τον χρόνο που φεύγει ,
που δεν είναι υπεύθυνος για τα ανθρώπινα λάθη .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2011 |