Λία Νίκος Δημιουργός: ΛΙΑ Τ.Π. Με πολυ αγαπη στο κουνελακι μου..Ν.Κ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να επαναστατεις,να μην αντιστεκεσαι,
να αγωνιζεσαι,να αγαπας,να ερωτευεσαι,
να προσμενεις,να υπομενεις,να χαμογελας,
να προσεχεις,να μην ξεχνας,να μην πληγωνεις,
να μην πληγωνεσαι,να εισαι παντα τρυφερος
και πανω απο ολα ο ευατος σου.
να μην δινεις ποτε ελπιδα αγαπης
σε καποιον που μπορει να πληγωθεις
και εσυ απο μια τετοια ελπιδα...
θα κλαψεις θα πονεσεις αλλα πρεπει να σου πω
πως εγω οταν δακρυζεις εγω θα κλαιω...
οταν πονας εγω θα πεθαινω,
οταν γελας εγω θα πεταω
και οταν με χρειαζεσαι εγω θα "Σ'ΑΓΑΠΩ" Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2005 | |