οσα μπορω Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οσα μπορω
για σενα εκανα οσα μπορω
νομιζω χανω απλα τον καιρο
και δεν μπορω να κρατηθω
σε λαθος να ζω
οσα μπορω
για σενα εδωσα και δεν μπορω
να χασω αλλα και αλλον καιρο
δεν θα χω τιποτα για να χαρω
και χανω καιρο
μεινε μακρυα μου οσο μπορεις
εχω να δωσω κι εσυ δεν αρκεις
θα φυγω οσο ειναι νωρις
μην προσπαθεις να ξαναρθεις
μες το κενο
δεν χτιζω αλλο μες το κενο
θα βρω τον τροπο να ζησω να ζω
οτι αξιζει να ξαναβρω
δεν ειναι αργα
θα φυγω απο δω.
οπου μπορω
θα βρω να παω θα βρω τον καιρο
σε ενα δωματιο με ηλιο να δω
πιο φωτεινο, λαμπερο ουρανο
οπου μπορω και θα τον βρω.
κι εσυ μην αργεις
θα βρεις τον δρομο σου να μην χαθεις
εχει και αλλες χαρες η ζωη
να το σκεφθεις οσο ειναι νωρις
και μην αργεις
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-01-2012 |