οι Αλίμονοι (οι πλάτες) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα ξύπνα,θαρρώ πως ονειρεύομαι !
-τι τρέχει γείτονα και με κόβεις από όνειρο με πολλά φαγιά?
-μα δεν βλέπεις εκεί κάτω ?
-Θεέ μου,οι σκουπιδιάρες σε παράταξη και πεντακάθαρες !
-α να ,βλέπω και τσολιαδάκια παραμορφωμένε μου
-κάτι μου θυμίζουνε,αλλά δεν ξέρω τι
-μήπως Γερμανοτσολιάδες?
-όχι ακόμα..
-για δές,έρχεται ένα τσούρμο από δαύτους κατά δώ
-Κύριοι,ετοιμαστείτε για την υποδοχή του Προέδρου μας!
-ποιανού Πρόεδρου με το μπαρδόν μεγαλοφεσάτε?
-ντροπή κοντέ,εννοεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας !
-σωστά κύριοι,αλλά πριν κοπιάσει εδώ ο Πρόεδρος μας,θα πρέπει να τουμπάρουμε τις κούτες σας !
-και γιατί να τις τουμπάρετε να πούμε?
-για να ελέγξουμε μήπως κρύβετε εκρηκτικά και κινδυνέψει η ζωή του !
-Γκάάάάπ,Γκάαααπ
-ψηλέα θα τον σκίσω,τουμπάρισε τις κούτες μας !
-σσσς..γείτονα,θα βρούμε κανένα μπελά !
-ταρατατζουμ-τατζούμ-τατζούμ
-κατά φωνή κι ο …..γιατί μούκλεισες το στόμα ψηλέα μου?
-καλώς σας βρήκα γενναίοι συμπατριώτες μου !
-μη γυρνάς τo κεφάλι γύρω ,γύρω κοντέ,σ εμάς απευθύνεται !
-πώς και μας κάνατε την τιμή να μας επισκεφτείτε κύριε Πρόεδρε?
-ήρθα κοντά σας να σας παρακαλέσω να βάλετε πλάτη !
-δηλαδή τι είδους πλάτη εξοχότατε?
-οτδήποτε απ το περίσσευμα σας !
-ένα λεπτό κυρ Πρόεδρα !
-μπρρρρρ..τί είναι αυτό ?
-ένας αρουραίος,τον πιάσαμε τη νύχτα, σου κάνει?
-αήδιασα στην κυριολεξία,δεν έχετε τίποτα άλλο εκτός του τρωκτικού?
-σωστά κυρ Πρόεδρα,δεν είσαστε συνηθισμένος από .. τρωκτικά !
-κοντέ θα μας πάνε μέσα,για προσβολή του θεσμού !
-καλά μωρέ,το παίρνω πίσω...Εχουμε κύρ Πρόεδρα !
-τι ακριβώς έχετε για να καταλάβει και το παντεσπάνι μου?
-πρώτα όμως θα πρέπει να βάλεις πλάτη ομορφάντρα μου !
-ντροπή κοντέ,προκαλέις την τύχη μας !
-αφήστε τον να εκδηλωθεί κύριε μου,τι είδους πλάτη θα θέλατε να βάλω?
-να μας βοηθήσεις να ξαναστήσουμε τις κούτες μας !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2012 | |