Το κλουβί Δημιουργός: fskout 05-01-2012 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info merikes fores ponaei ligaki parapano
xereis esy apo ayta
kai tote thelo na rtheis
ma ki an fonazo de m akous..
san ti vroxi tis allis meras
alloy i laspi ki alloy drosostalides
kai einai i kalinyxta poy trypaei
giati xereis oti den exei ypno
kai vlepeis pos exeis ta ftera giati sta dinei ekeini
ki ekeini einai i agapi
ma meneis se klouvi giati sto dinei ekeini
ki ekeini einai i siopi tou
ti na kouniseis edo mesa
xereis esy apo ayta.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2012 |