Περπατώ Στην Βροχη Δημιουργός: kaktus ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΟΥ..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περπατώ στη βροχή / Με μια κρύα ψυχή
Κι ένα μάρμαρο σώμα
Τους διαβάτες κοιτώ / Που να είσαι ρωτώ
Και σε ψάχνω ακόμα
Του ανέμου οι ριπές / Φέρνουν ανατροπές
Στις σκηνές του μυαλού μου
Γέλιο, κλάμα περνά / Το κορμί διαπερνά
Σαν το ρεύμα κι αγγίζει το νου μου
Σκοτεινές διαδρομές / Με εικόνες γυμνές…
Παρελθόν, αχ! Γιατί με σκοτώνεις;
Τις πληγές μου μετρώ / Να σε σβήσω ζητώ
Μα εσύ δυστυχώς με στοιχειώνεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2012 |