Δυο σταγόνες Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Xronia polla se olous pou giortazoun Foti Fotini Theofani Iordani Iordana Gianni Ioanni Ioanna Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Δυο σταγόνες
Δυο σταγόνε ευτυχίας
Δικαιούμαι και εγώ,
Το φεγγάρι στο ποτήρι
Θέλω απόψε να το πιω.
Θα γίνω άλλος άνθρωπος
Θα αλάξω χαραχτήρα,
Να μην αναρωτιέμαι πια
Κι εγώ από που τον πήρα.
Η καλοσύνη δεν μετρά
Στον εικοστόν αιώνα,
Κακία όλοι φορέσαμε
Στην κεφαλή κορώνα.
Που έκανα πάντα το σωστό
Ποιος το αναγνωρίζει,
Η πονηριά στα χρόνια μας
Την καλοσύνη βρίζει.
Πόνος την σχίζει την καρδιά
Σαν κοφτερο ξουράφι,
Που όλα όσα πίστευε
Βλέπει πως πήγαν στράφι.
Εγωισμός ο φίλος μας
Φιλότιμο ο εχθρός μας,
Και αγαπάμε δυστυχώς
Μόνο τον εαυτό μας .
Ναταλία Μήτσιου
5 Ιανουαρίου 2012
10:25:50 μμ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2012 |