Ηρθες με αδεια λογια Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ηρθες με αδεια λογια
αδειες φωνες
ηρθες και ειπες λογια
που δεν λες ποτε
γυρισαν τα ρολογια
αλλες οι εποχες
κι ομως τα ιδια λογια
εξισαν ιδιες πληγες
Και τα ξεχνας
στην πρωτη αναποδια
και τα θυμασαι
μονη σου οταν γυρνας
Δεν με ρωτας
πως ειμαι εγω μετα
και αν στα ιδια λογια
σε βλεπω οπως παλια
Ηρθες με αδεια λογια
αδειες οι φωνες
ηταν της μοιρας λογια
που εκλαιγαν τις πληγες
και ξαναειπες τοσα
που εγιναν βροχες
τα δακρυα που λιωσαν
στις αναποδιες
Μα δεν ρωτας
πως ειμαι εγω μετα
σε λογια που προδωσαν
μια αγαπη που ειχα ψηλα
Και δεν ζητας
συγνωμη και τα ξεχνας
αγαπη λες με λογια
τα ιδια τα ιδια ξανα
Ηρθες με αδεια λογια
αδειες οι φωνες
ηρθες και ειπες λογια
που δεν λες ποτε
γυρισαν τα ρολογια
αλλες οι εποχες
κι ομως τα ιδια λογια
εξισαν ιδιες πληγες
too dimitris aspiotis
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-01-2012 |