Θα Θυμαμαι Δημιουργός: Maryletta Apla Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ
ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ........
ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΔΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΑΔΕΙΑ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ
ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.........
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ
ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΝΑ ΣΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΠΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ
ΦΩΝΑΖΕΙ....... ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ...... Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-01-2012 |