Στα δαχτυλίδια του καπνού Δημιουργός: elena351, ΕΛΕΝΑ Λ. Καλή αυριανή παιδιά και με χαμόγελο !!! http://i212.photobucket.com/albums/cc214/Mistress_Vader_Photos/Wo Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στα δαχτυλίδια του καπνού τις σκέψεις μου βολεύω
εκεί μέσα θωρακίζω τα πιό βαθιά μυστικά τους....
τις νυχτιές των ονείρων τη μορφή,με ρίμες τη σμιλεύω
με κλωνί απήγανο ξορκίζω ελαττώματα,τα εθιστικά τους.
μέσα στην ομίχλη του καπνού τυλίγω παλιές εικόνες
μνήμες παλιές απο το χθές που θέλω να τις ξεχάσω
μα λίγο πρίν το χάραμα τρυπούν σα μυτερές βελόνες
και τα συρτάρια του μυαλού πρέπει σιγά ν' αδειάσω.
γκριζόμαυρος ο καπνός χορεύει νωχελικά στο ταβάνι
σε ρυθμούς παράξενους, παρασύροντας το βλέμμα
απογειώνεται η λογική σε περασμένες στιγμές,τα χάνει
και γίνεται η δική σου η μορφή του καθρέφτη το ψέμα.
προσπαθώ να κρατήσω άθικτες τις πιό τρυφερές ώρες
χωρίς καν να νοτιστούν απο της βροχής την υγρασία
ας φέρνουν τα δάκρυα καταιγίδες και συνεχείς μπόρες
της καρδιάς το σεντούκι δεν επιτρέπει καμιά λεηλασία.
....@....
09-01-2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2012 |