Μαχητής Δημιουργός: maria_colorfullife Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γέμισε τρίχες το πρόσωπο σου, είπες.
Ακαθαρσίες που προσπαθώ να καθαρίσω.
Και πάλι δύσκολα περνώ.
Για εσένα που αγαπώ
Ο πόνος είναι μαχητής
Η φύση. Η ανθρώπινη.
Η αποφασή μου, η δική σου ανακούφηση.
Συναισθήματα σε αλυσίδες
Είναι αγάπη - πόνος.
Όχι, δεν έχει ήλιο σήμερα.
Η παγωνιά διαπερνά τα σώματα μας.
Ο άνθρωπος με τα χαρτομάντηλα τρέμει,
στέκει στο κόκκινο φανάρι,
πίσω απο τα αυτοκίνητα
στη σύντομη ζεστασιά των εξατμήσεων.
Δε θα χει ήλιο για πολλές μέρες
Έτσι γκρίζα και θολά, όπως τον ουρανό είναι τα μέσα μου
Και σα να μη ξέρω που πηγαίνω
κάνοντας κύκλους,
κάθε φορά σε κόβω με τα αιχμηρά μου νύχια.
Σ'αγαπώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2012 |