Mαζεύω λέξεις... * * * Α γ ά π η * * * . . Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαζεύω λέξεις...
Αγάπη...
να ψιθυρίζω...
στην ζωή σου...
να σκορπίζω...
άπειρα γράμματα...
στους διαδρόμους...
της σκέψης σου...
Έχω κρατήσει...
μέσα μου...
αγκυροβολημένο...
το όνομά σου...
Αγάπη...
*
Τα χείλη...
βούτηξα...
σ' ένα κιτρινισμένο...
λεξικό...
νότισαν...
στο κόκκινο...
να αντέχουν...
για πάντα...
να σε φιλούν...
*
Ταξίδεψα...
την σκέψη...
στον ωκεανό...
των στιγμών...
μούλιασε...
αποταμιεύοντας...
για πάντα...
Αγάπη...
*
Τα χέρια...
έβαψα ανεξίτηλα...
με γεύσεις...
από το κέντρο...
του κορμιού σου...
θα ερωτοτροπούν...
σε χρόνο...
αόριστο...
στην αφή...
των κυττάρων σου...
*
Τα μάτια...
έσυρα...
σε οάσεις...
λίμνες...
απέραντες...
πεδιάδες...
καταπράσινες...
χάραξα...
στους ιστούς...
την ηδονή...
και τον πόθο...
του έρωτα...
να καλπάζω...
για πάντα...
μέσα σου...
Αγάπη...
*
Τον Θεό...
της Ψυχής μου...
θωράκισα...
με ατσάλι...
τον έστησα...
στον ουρανό...
τον δρόσισα...
με ένα δάκρυ...
~
Κανείς...
δεν θα γκρεμίσει...
τον Θεό μου...
πάντα...
θα με οδηγεί...
σε Σένα...
Αγάπη...
*
Στέλιος Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2012 |