Ξημέρωμα υπ'αριθμόν Χ Δημιουργός: Βασίλης Μ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα,
τελευταία μέρα
του άγνωστου μήνα
στο έτος Ω,
(Προ ανάσας),
αρχίζει να φαίνεται το περίβλημα.
Όλο,
ένα χτύπημα σμιλεμένο
από σταγόνες δυσφορίας
στην καυτή φλέβα
αγοριών και κοριτσιών,
κι από κακό βάρος,
που πατά πάνω στην κούραση
για να στομώσει την πείρα.
Από περιβάλλον
με λίγο οξυγόνο,
καθώς κραυγάζει και το αγέννητο.
Όπου να 'ναι,
νυχτώνει...
Αύριο,
οι τέσσερις ορίζοντες
θα γυρίσουν
από την εξορία τους.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-01-2012 | |