Κι' απο δω στο φέρνω κι' απ' αλλού Δημιουργός: Antony-P, Αντώνης Περρής Στίχοι και μουσική: Antony-P, Συρτός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι΄ απο δω στο φέρνω κι΄ απ΄ αλλού.
1) Αφου συμπαθιώμαστε,
γιατί δεν αγαπιώμαστε
βρε όμορφο μωρό,
αχ ψέματά μου ασύστολα.
πες μου που είναι τα δύσκολα
αχ παμπόνηρο μωρό.
R. Πως μ΄ αρέσεις βρε μαυρομαλλού,(ξανθομαλλού)
κι΄ από δώ στο φέρνω κι΄ απ΄ αλλού
κι΄ απ΄ αλλού στο φέρνω κι΄ από δω,
μα δε βρίσκω δίοδο στην οδό.
2) Αχ όμορφο μωράκι μου
κορμί και προσωπάκι μου,
πες μου, δε μ΄αγαπάς…;
κι΄ όταν αρχίζω διάλογο
όλο με λες παράλογο
κι΄ όλο μου ξεγλιστράς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2012 |