Μ' Ένα Βλέμμα Δημιουργός: malkon64, Kωνσταντίνος ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μ’ ΈΝΑ ΒΛΕΜΜΑ
Στον ορίζοντα κοιτάζω
βλέπω όμορφο καιρό,
και το βλέμμα σου αγγίζω
στης ζωής τον πηγεμό.
Μιας δροσοσταλιάς η όψη
στον απέραντο Νοτιά,
είναι άστρο εκεί που λάμπει
πίσω από θεϊκή ματιά.
Ανεκπλήρωτοι οι πόθοι
σε ροδόνερου ματιά,
καθρεφτίζουνε αγάπες
που απαρνήθηκαν πολλά.
Πέρα-Δώθε προλαβαίνεις
στη ζωή ν’ ανταμωθείς,
μ’ ένα βλέμμα καταφέρνεις
της καρδιάς της να’ σαι ο νικητής
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2012 |