το φιλοδώρημα Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καλημέρα Τραπεζοσωτήρα μας !
-καλημέρα μοχθηρέ μου Αντιπρόεδρε !
-είμαστε όλοι παρα πόδα τρισμέγιστε !
-έτσι πρέπει, γιατί είμαστε σε πόλεμο!
-δακρυγόνα, αύρες , ψεκαστικά,όλα έτοιμα για χρήση !
-ώστε πανέτοιμοι λοιπόν ?
-και όλοι μας σε θέση μάχης, αρχημπαρμπέρη μας !
-ααααααααααααααααααααααα
-μπρρρρρ…τί στριγγλιά είναι αυτή που ακούγεται υποχθόνιε μου?
-πέρασε απ έξω μια πυροσβεστική !
-δεν θέλω ν ακούω με τίποτα σειρήνες !
-γιατί αν επιτρέπεται ,πνεύμα άνωθεν εισαγόμενο ?
-γιατι οι σειρήνες προσπάθησαν ν αποπλανήσουνε τον Οδυσσέα !
-κι όμως ο λαός, λατρεύει τους αποπλανευτές του !
-από πού το συμπεραίνεις Συνταγματολόγε πάσης αντισυνταγματικότητας?
-από την λατρεία που σας έχουνε !
-δηλαδή?
-σας θέλει το 55 %.
-δηλαδή όσο και το κούρεμα ?
-και με φιλοδώρημα !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2012 |