Φραπέ ντ' αμούρ Δημιουργός: Μπάμπης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ήμουνα πάλι αλοιφή
από τα νύχια ως την κορφή
περιπολία είχα βγει στο Κολωνάκι
φραπέ ντ'αμούρ σε πλαστικό
το όπλο μου το μυστικό
με κατακόκκινο του πάθους καλαμάκι
δεν αντιστάθηκε ούτε καν
πόδια χορεύτρια καν-καν
είπε πως δούλεψε για λίγο στην Καζάρμα
ψητοπωλείον ο Μωρηάς
Θεόδωρος Τσιγκλαμουριάς
για γαρδουμπάκια που σ'αλλάζουνε το κάρμα
αφού τσακίσαμε το παν
θυμήθηκε το Καζακστάν
κι έναν Αντρέι που την άφησε αμανάτι
μετά τον τρίτο μπακλαβά
λέει η καρδιά μου έχει βαβά
και πονηρά μετά μου έκλεισε το μάτι
της λέω στάσου μια στιγμή
εδώ στου χρόνου τη ρωγμή
και κάτι άλλες αγωνίες που με πιάνουν
μου λέει είσαι αλοιφή
από τα νύχια ως την κορφή
θα πω ένα σκέτο καφεδάκι να σου κάνουν
ξενοδοχείο η Ελλάς
σιγά καλέ με γαργαλάς
o επιβήτορας να ρεύεται τζατζίκι
κι αυτή η πουτάνα να γελάει
όπως καμμιά να με φιλάει
και να μου τάζει τυχερά και χαρτζηλίκι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-11-2005 |