Η λαλιά της Τζιύπρου μας Δημιουργός: ΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ, Κατερίνα Kωνσταντίνου Μάτσιου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=green]Η λαλιά της Τζιύπρου μας
Η λαλιά μας ένι τόπος
ένι πολιτισμός
τζιαι όποιος εν’ την θέλει
τζιήνος βκαίνει χασιμιός
Τζι’ όποιος τον τόπον του
εν δικλά να φουμίσει
πάντα γυρίζει ο τροχός
τζιαι θα κατρατζιυλήσει
Να μάθουν στα σκολεία μας
τούτην να την ηγράφουν
ούλλα του κόσμου τα παιθκιά
σωστά να συντυ(γ)χάνουν
Οι αρκόντοι ούλλοι τους
ρυάλια να διούσιν
να ΄ρκέψουσιν οι λόγιοι
τούτην να προωθούσιν
Μάθκια Ψυσιής Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-01-2012 |