Προσευχησου Δημιουργός: aiolos65, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΝΙΟΣ Γιά την προσευχή που δεν κάναμε ακολουθώντας το άπλυστο "εγώ" μας. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκύψε πάρε στις χούφτες σου
το χώμα που πατάς
κι άνοιξε διάπλατα
τις πόρτες της καρδιάς σου.
Αύριο ο πόνος η λησμονιά κι ένα γιατί
ίσως να σημαδέψουν τη ζωή σου.
Μην κλαίς δεν φτάνει μόνο να λυπάσαι
τα όνειρα δεν έχουν τελειωμό,
κοίτα μπροστά κι όλο ψηλότερα
και φτάσε με το νού στον ουρανό.
Σκύψε κι άσε από τις χούφτες σου
το χώμα που πατούσες
και τρέχα να προλάβεις
του ήλιου το ανέβασμα.
Σήμερα ο πόνος η λησμονιά κι ένα γιατί
θα σημαδέψουνε γιά πάντα τη ζωή σου.
Μην κλαίς δεν φτάνει μόνο να μετανοιώνεις
τα λάθη δεν τελειώνουνε ποτέ
αυτή την ώρα την στερνή
δεν μένει άλλο......ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ.........! Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-01-2012 |