Η Αγάπη Δημιουργός: Ρόζα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλα γύρω μού θυμίζουν εσένα,
αστέρια άχρωμα που μοιάζουν βαμμένα.
Σκιά αρωμάτων αναδύει ο ειρμός σου,
παρασύρει το είναι μου να πιει το χυμό σου.
Φεγγάρι και Ήλιος μαζί το κορμί σου,
ρόδο αμάραντο ποθεί το φιλί σου.
Η πλάση τριγύρω για σένα μιλάει,
αγγίζει το όνειρο και το σκορπάει.
Και όταν όλα σωπαίνουν το βράδυ,
εσύ μου χαρίζεις του ύπνου το χάδι.
Ταξίδι ατέλευτο η αγάπη που νιώθω,
χορεύει στα σύννεφα αγκαλιά με τον πόθο! Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2012 | |