οι Αλίμονοι (επίσκεψη στη Βουλή) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-κύγιοι,σας έφεγα στο ναό της Ντημοκγατίας !
-δεν βλέπω καμπαναριό ψηλέα μου !
-σιωπή κοντέ,θα το δείς εντός της Βουλής
-Κύριοι,παρακαλώ τις προσκλήσεις σας !
-Βουαλά μεσιέ,γκια τγία άτομα ,απο την πγεσβεία μου!
-για εσάς ,δεν υπάρχει πρόβλημα ,μαντάμ Λωλεγκώ,αλλά..
-τι «αλλά», ρε καλοπληρωμένε τενεκέ?
-σιωπή κοντέ, εγγυήθηκε η δεσποσύνη για εμάς !
-παγακαλώ οντηγήστε μας στο θεωγείο !
-μα η αμφίεση τους κυρία μου, προσβάλει την ιερότητα του χώρου
-ποιά «ιερότητα» ρε σκύβαλο,κωλοχανείο το καταντήσατε !
-τέλος πάντων,χάρη στην κυρία,κάνω πως δεν άκουσα..
-ας ανέβουμε κύγιοι,ήντη έγχουμε αγήσει !
-για δές ψηλέα μου,από δωπάνω φαίνονται σαν μύγες !
-μα μύγες είναι στην πραγματικότητα φίλε μου !
-ντιν-νταν-ντιν..παρακαλώ ησυχία στο θεωρείο !
-κοίτα,αυτός δεν είναι που νικάει την πέτσα του παραμορφωμένε μου?
-σωστά,είναι ο κ.Πετσάλνικος !
-ντίν-ντάν-ντίν..ησυχία παρακαλώ !
-ντεν βλέπω πολλούς Υπουγούς κύγιοι,εκτός από κάποιο που μοιάζει με νυφίτσα
-είναι ο Κουτρουμάνης κυρία μου,πρωήν συνδικαλιστής και νυν εργοδότης μας
-οι άλλοι όμως που πήγκανε,ντεν τους βλέπω στην αίτουσα !
-είναι αραχτοί στο καφενείο κυρία μου !
-μα τι κάνουνε εκεί ?
- λύνουνε τα προβλήματα τους
-και τα ντικά σας τα πγοβλήματα ,ποιοί τα λύνουνε με το μπαγδόν?
-αυτοί που κοιμούνται στην αίθουσα ή ξύνουνε τα αχαμνά τους
-ντιν-νταν-ντιν-νταν..παρακαλώ ησυχία στο θεωρείο !
-ντηλαντή,αν κατάλαμπα καλά η βουλή των τγιακοσίων λειτουγεί με είκοσι?
-και πάλι πολλοί είναι,μη το ψάχνετε !
-η συμπολίτευγση πού βγίσκεται αυτή την ώγα?
-αγκαζέ με την αξιωματική αντιπολίτευση !
-μα ντεν καταλαμπαίνω,η αξιωματική αντιπολίτευση ντεν πάει κόντγα στην κυβέγνηση?
-μα της πάει κόντρα, ψηφίζοντας ότι και η συμπολίτευση !
-ντέν καταλαμπαίνω κατόλου !
-είναι πολύ απλό δεσποσύνη μου,η αξιωματική αντιπολίτευση ,είναι και αξιωματική συμπολίτευση !
-ε τότε ποιος κάνει αντιπολίτευση γκια να καταλάμπω?
-οι κόκκινοι και οι σύριζα κόκκινοι !
-μα ντεν τους μπλέπω εντω μέσα !
-θα τους δείτε,όταν αδειάσει τελείως η αίθουσα και δεν θα τους ακούει κανένας!
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2012 | |