η μπαμπούσκα Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -πεγάστε παγακαλώ !
-ποιά είναι αυτή η καρατερίστρα χλεμπονιάρη μου?
-η ιδιαιτέρα του Πούτιν Γεωργία μου !
-ακολουθήστε με παγακαλώ !
-να έλθω κι εγώ Αντωνάκη μου?
-όχι,εσύ ,κάτσε απ έξω να κρατάς το μίτο !
-κύγιε Πγόεδγε,ο κύγιος Σαμαγάς χωγίς σαμάγι !
-ωωωωωω…ο αγαπητός μου φίλος εξ Ελλάδος !
-καλώς σας βρήκα κύριε Πρόεδρε !
-καλώς βρεθήκαμε,καθίστε παρακαλώ !
-θα μπορούμε ν αρχίσουμε τις συνομιλίες?
-επάνω σε τί ,για να καταλάβει κι ο δικέφαλος αετός μου ?
-στη συνεργασία των χωρών μας !
-μα και βέβαια,αλλα πρώτα ας ανταλλάξουμε δώρα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο !
-ιδού το δώρο μου από την Ελλάδα για τη φίλη χώρα σας
-α τι ωραία ,ένα κεφάλι γοργόνας !
-μη φοβόσαστε,δεν μαρμαρώνει ,την δοκιμάσαμε στον συμμαθητή μου!
-ιδού και το δικό μου δώρο,ελπίζω να σας αρέσει !
-ώ μια ξύλινη ρώσικη κούκλα !
-εδώ τη λέμε «μπαμπούσκα» !
-δηλαδή?
-ανοίξτε την παρακαλώ και θα καταλάβετε !
-ευχαρίστως !
-μπά,μια πιο μικρή κούκλα μέσα στην κούκλα !
-ανοίξτε κι άλλο !
-ώ,μια ακόμα πιο μικρή κούκλα μέσα στην άλλη
-ανοίξτε κι άλλο !
-κι άλλη ακόμα πιο μικρή κούκλα μέσα στην άλλη !
-τώρα καταλάβατε τον συμβολισμό?
-όχι,μπορείτε να μου εξηγήσετε παρακαλώ?
-η μεγάλη μπαμπούσκα είναι η Αμερική σας
-η πιο μικρή ?
-το ΝΑΤΟ σας
-η ακόμα πιο μικρή?
-η Ε.Ε σας
-και η τελευταία ?
-η εξωτερική πολιτική σας !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-01-2012 | |