Πόσο σε θέλω Δημιουργός: dimos-tzeni Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο σε θέλω
Πώς να σου το πω
Κάθε πρωί πεθαίνω
Και το βράδυ ξαναζώ
Πίνω λίγο από το ποτό
Και σε φέρνω στο μυαλό
Απλώνω τα χέρια και σε πιάνω
Και στα σεντόνια μου σε βάζω
Μια νύχτα θέλω από τη ζωή σου
Λίγες στιγμές αγάπης σου ζητώ
Από τα παγωμένα μου σεντόνια
Στη φωτιά του κορμιού σου να καώ
Πόσο σε θέλω
Πώς να σου το πω
Μέσα στις φλέβες μου σε έχω
Στη καρδιά και στο μυαλό
Πέρα από κάθε λογική
Σαν τρελή σε φωνάζω
Δεν αντέχω μοναχή
Σε κενό μέσα βουλιάζω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2012 |