οι Αλίμονοι (το ύψωμα) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μπρρρρρ..κρυώνω ψηλέα μου !
-ντροπή,μη κάνεις έτσι γείτονα !
-πώς να μη κάνω παραμορφωμένε μου?
-τότε εγώ τι να πώ,μ αυτά που τράβηξα?
-πού τα τράβηξες ψηλέα μου?
-πάνω στα βουνά της Αλβανίας το 40
-είχε και τότε τέτοιο κρύο?
-αν είχε λέει !
-για λέγε,μπάς και ζεσταθώ κάνοντας σύγκριση !
-που λές είμασταν μέσα στα χιόνια...
-ολόκληροι δηλαδής ?
-σχεδόν !
-τί ωραία,άρχισα να νοιώθω ζέστη !
-όμως ήτανε ένα ύψωμα ,που έπρεπε να καταλάβουμε !
-με χιόνια κι αυτό?
-με περισσότερα χιόνια !
-πώπω θα σκάσω απ τη ζέστη !
-σκέψου, πως το καταλάβαμε με μια χούφτα σταφίδες!
-σταφίδες?
-ακριβώς !
-ψηλέα μου με το μπαρδόν,ν αρωτήσω κάτι τίς?
-μα και βέβαια φίλε μου !
-μήπως σου απόμεινε καμία?
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2012 |