Απο Σημερα Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Από σήμερα αγάπη μου στο πλάι σου θα μείνω
κι ερωτάς μας ο γλυκός θ' ανθίζει όπως το κρίνο
ο ερωτάς μας ο γλυκός θ' ανθίζει όπως κρίνο
όλα γλυκιά καρδούλα μου όλα θα σου τα δίνω.
Η αγάπη μας θα' ναι πέλαγος ο έρωτας κοχύλι
όλα τόσο τόσο πανέμορφα σαν σου φιλώ τα χείλη.
Η αγάπη μας θα' ναι το πάθος και γλυκιά ύλη
όλα τόσο ονειρικά σαν σου φιλώ τα χείλη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2012 |