Θέλω να είσαι εδώ… Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω να είσαι εδώ…
στον πρωινό ουρανό…
όταν πίνω τον καφέ μου…
να εμφανίζεσαι…
στους κύκλους του καπνού…
να σε αγγίζουν τα χείλη μου…
στο φίλτρο του τσιγάρου…
να απλώνεσαι…
στα πλήκτρα της ταμειακής…
να σε Ζω στην δουλειά μου…
Να ακολουθείς την όραση μου…
μπροστά της…
δίπλα της…
πλάγια…
να εξαντλείς τον χρόνο…
κι όχι να εξαντλείσαι από αυτόν…
η μορφή σου…
να τυλίγεται στα κύτταρα μου…
εφαρμοστή στολή βατραχανθρώπου…
να ανασαίνω από Σένα…
διαχέοντας άπειρο ρίγος μέσα σου…
Θέλω να είμαστε εδώ…
σιαμαία κορμιά…
κοινές αισθήσεις…
αυτοκόλλητες σκέψεις…
πυρπολημένες ανάσες…
αφηρημένες ηδονές…
καταρράκτες οργασμών…
Θέλω να είμαστε εδώ…
σ’ έναν αγέραστο Έρωτα…
Ψυχή μου…
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2012 |