οι Αλίμονοι (τα επίπεδα) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα μου χαθήκαμε !
-τι έγινε πάλι ημιμαθή μου γείτονα?
-κι άλλες κούτες πλακώσανε στη χωματερή !
-φυσικό δεν είναι?
-μα γιατί είναι φυσικό παραμορφωμένε μου?
-γιατί δεν ξεσηκώθηκαν την ώρα που έπρεπε !
-μα τι μπορούσανε να κάνουνε οι καψεροί να πούμε?
-να βγούνε όλοι μαζί στους δρόμους,να ρίξουνε αυτή την κυβέρνηση !
-και γιατί δεν το κάνανε παραμορφωμένε μου?
-εύκολο τόχεις,όταν ακόμα και στην κακομοιριά υπάρχουνε επίπεδα ?
-για κάνε μου το πιο λιανά για να καταλάβω..
-ο μόνιμος υπάλληλος, όσο δεν απειλείται ο μισθός του ,αδιαφορεί για τους άλλους !
-κι αυτός που δεν είναι μόνιμος και παίρνει φιλοδώρημα αντί για μισθό?
-δεν το διακινδυνεύει για ν αγωνιστεί για εκείνον που δεν το παίρνει
-μα κι αυτός κάποτε δεν θα το παίρνει !
-όταν φτάσει να μη το παίρνει,τότε, μόνο θα ξεσηκωθεί !
-εκείνος όμως που δεν παίρνει το φιλοδώρημα, γιατί δεν ξεσηκώνεται ?
-γιατί περιμένει την ευκαιρία, να το αρπάξει από εκείνο που το παίρνει
-δηλαδή ο καθένας τους, σκέπτεται μόνο τον εαυτούλη του?
-ακριβώς !
-και γιατί να γίνεται αυτό παραμορφωμένε μου?
-γιατί ο καθένας τους έχει τη δική του «κόκκινη γραμμή»
Μαράκος
ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ !
ΕΔΩ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΜΟΥΡΑΙ,ΑΛΛΑ ..ΧΑΜΟΥΡΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2012 | |