γέλα Δημιουργός: μπρουχίτα σταμάτα! σταμάτα να γελάς! εσύ τό 'πες. είναι απάνθρωπο να πεθάνεις απ' τα γέλια. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info γέλα.
έχω μείνει πίσω με διαφορά.
γέλα.
όλα θέλουν να τα φτάσω, αλλά πώς;
γέλα.
είμαι εκτός σχεδίου αναβάθμισης.
γέλα.
είμαι εντός σχεδίου κατεδάφισης.
γέλα.
για γέλια είναι.
γέλα.
για κλάματα είναι.
γέλα.
είμαι υπεράνω.
γέλα.
είμαι υποκάτω.
γέλα.
η Σκόνη με έπνιξε.
γέλα.
η Σκόνη με σκέπασε.
γέλα.
δε μού βρίσκεται κανείς.
φφφφφφφφφφ......
η Σκόνη προπάντων. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2012 |